Vår historie

MT Nordic er importør og distributør av hvitevarer fra innovative produsenter som Falmec, KAELO og PlasmaMade.

Vår historie

MT Nordic AS er en norsk bedrift basert i Raufoss Industripark. De siste 15 årene har vi spesialisert oss på distribusjon av teknisk utstyr og ventilasjonsløsninger. I 2016 ble MT Nordic en eksklusiv distributør av PlasmaMade-produkter i Norge og Sverige. Siden har vi bygget videre på vår kompetanse om teknologien bak PlasmaMade, og verdien den gir kundene våre – både når det gjelder effektiv kjøkkenventilasjon og luftrensing.

Over 2000 PlasmaMade-filtre er nå i bruk i norske hjem, og flere titalls forhandlere, entreprenører, arkitekter og VVS-konsulenter har fått øynene opp for de unike patenterte PlasmaMade-produktene.

I 2022 ble MT Nordic en esklusiv distributør av Falmec produkter i Norge og Sverige og Kaelo produkter i Norge, Sverige og Danmark.

KUNDESENTER

Etter mange forespørsler fra våre forhandlere, utbyggere og rådgivende bedrifter har vi bestemt oss for å åpne et eget kundesenter, sentralt på Østlandet.

Kundesenteret er lokalisert på Lysaker, med gode parkeringsmuligheter og enkel kommunikasjon fra Oslo og Gardermoen.

Kundesentret er designet med tanke på inspirasjon og opplæring for både forhandlere, utbyggere og rådgivende bedrifter. Her demonstrerer vi PlasmaMade, Falmec og Kaelo i bruk – både produkter og løsninger. Det er mulig å teste filtre, ventilatorer, drikkekjøler og luftrenser.

Vi bygger et separat rom med typiske «prosjekt-kjøkken», hvor PlasmaMade-filtre er brukt for å demonstrere løsninger for utbyggere og rådgivende bedrifter.

Vi inviterer til møter i små grupper, for en grundig gjennomgang av teknologi, produkter og løsninger.

Ta kontakt med oss for å avtale et møte.

Her finner du oss

Vi har inntil videre åpent etter avtale. Ring oss eller send en melding for å avtale et besøk. Vi vil gjøre vårt beste for å finne en tid som passer for deg.

Adresse
Strandveien 35, 1366 Lysaker

Åpningstider
Etter avtale.

Parkering
Parkeringshus ved Strandveien 33 ligger på venstre side, kun 150 meter fra Kundesentret.

Kontaktinformasjon:
Tlf: 611 00 111
E-post: post@falmec.no