Elements av Falmec

Design

din verden.

ELEMENTS.

Funksjonelt modulbasert banebrytende design for et moderne kjøkken

Boarealet utvides. Reglene for kjøkkendesignet er omskrevet og  kreativiteten slippes løs. Lineære moduler som kan kombineres i henhold til plassen og behovene til de som bruker dem. Minimalistiske møbler med integrerert kjøkkenvifte designet for å romme belysning, praktisk tilbehør og holde orden på kjøkken.

Monolith

Shelf

Air wall

Alle Elements produktene er et uttrykk for Falmec sin ekstraordinære design- og produksjonsevner:

teknisk fortreffelighet og innovasjon innen teknologi og design

MONOLITH

modulært funksjonalitet

Et element i det mest eksklusive design, utformet for å imøtekomme drømmekjøkkenets behov på den aller, aller beste måte.

Kjøkkenviften er totalt integrert i en smakfull innredning plassert på benkeplaten og fungerer som en naturlig skillevegg mellom kjøkken og stue. I tillegg til ventilatoren rommer den beholdere for kjøkkentilbehør, urter og krydder, skjærefjøl, bestikk og alt som gjør kjøkkenet til et sted å bo og trives i.

Balansert utforming med strenge proporsjoner sporer et funksjonelt og ryddig rom som er fritt for rot, og gir rom for kreativiteten til brukeren.

Resultatet er en effektiv kjøkkenvifte og modulære beholdere som kan romme stikkontakter, øser, urter og krydder, kniver, skjærebrett og annet kjøkkenutstyr, for et kjøkken hvor alt det praktiske er gjennomtenkt.
For å starte Monolith ventilatoren, løftes lokket litt opp, og med ett trykk er det mulig å styre både vifte- og lysfunksjonene.

SHELF

multifunksjonell kjøkkenhylle

Shelf er minimalistisk og allsidig, med et utvalg av moduler som er designet for å danne en sømløs hylle på kjøkkenveggen, der kjøkkenviften og interiøret møtes og integreres.

Ekstra moduler på 60 og 90 cm kan legges til kjøkkenvifte – enheten på 120 cm og plasseres ved siden av hverandre for å skape et hyllesystem tilpasset kjøkkenet ditt.

Shelf er en konsentrasjon av teknologi og innovasjon.

 

Multi-air teknologien brukt i Shelf fordeler opptaket av matos – normalt
konsentrert i én motor – over flere små motorer innenfor et lite område for å sikre samme effektivitet av kjøkkenventilasjonen. Systemet tillater også bruk av vår unike Carbon.Zeo-teknologi: et kombinert aktivt karbon og zeolitt filter som fanger opp kokedamp og matlukt.

Ikke bare en hylle

Konstruksjonen er laget i sort lakkert stål med en matt sort aluminiumsprofil som legger seg rundt fronten og sidene, og skaper en ren definert form. Baksiden er utstyrt med integrert LED-stripe med et dynamisk lys som gir en optimal belysning av benkeplaten i full lengde av hyllen. Til slutt kan Shelf brukes for å bygge et hyllesystem – kledd som kjøkkenfronter eller med standard finish i matt sort.

AIR-WALL

VERTIKAL INTEGRASJON

Air Wall tar kjøkkendesignet til nye nivåer

Air Wall integrerer kjøkkenviften inn i en moderne veggplate med bakgrunnslys i hvit herdet glass og forvandler bakveggen av koketoppen til en multifunksjonell overflate som fanger matos, samtidig som den skaper en stemningsfull og god belysning.

Rene linjer og brukervennlighet: ett trykk på en knapp og vifteenheten åpnes og den integrerte LED-stripen lyser.

Dessuten er Air Wall utstyrt med et magnetisk system, som gir mulighet til å plassere ekstra funksjonelt tilbehør som nettbrettholdere, krydderhyller og små hyller – og plassere dem fritt på overflaten.

Last ned katalog

Klikk på bildet for å laste ned katalogen

Kundesenter