MONOLITH

Moduler, kombinasjoner og tilbehør

Et element i det mest eksklusive design, utformet for å imøtekomme drømmekjøkkenets behov på den aller, aller beste måte.

Kjøkkenviften er totalt integrert i en smakfull innredning plassert på benkeplaten og fungerer som en naturlig skillevegg mellom kjøkken og stue. Den rommer i tillegg til ventilatoren, beholdere for kjøkkentilbehør, urter og krydder, skjærefjøl, bestikk og alt som gjør kjøkkenet til et sted å bo og trives i.

Moduler

Monolith er enkel å installere i alle miljø: et enkelt hull i benkeplaten er tilstrekkelig for vifteenheten, mens de andre modulene kobles sammen med festene som følger med.

Ventilatormodul: 90cm

Oppbevaringsmodul: 90cm

Oppbevaringsmodul: 60cm

Oppbevaringsmodul: 60cm

Plantemodul: 30cm

Eksempler på kombinasjoner

Ved å plassere moduler av forskjellige størrelser en etter andre er det mulig å lage en rekke kombinasjoner i minimalistisk stil som forbedrer både kjøkkenets luftkvalitet og dens estetikk og funksjonalitet.

1

Ventilatormodul: 90cm

2

Kontainermodul: 90cm

1. Ventilatormodul: 90cm
2. Oppbevaringsmodul: 90cm

1

Ventilatormodul: 90cm

2

Kontainermodul: 60cm

1. Ventilatormodul: 90cm
2. Oppbevaringsmodul: 60cm

1

Kontainermodul: 30cm

2

Ventilatormodul: 90cm

3

Kontainermodul: 30cm

1. Oppbevaringsmodul: 30cm
2. Ventilatormodul: 90cm
3. Oppbevaringsmodul: 30cm

1

Kontainermodul: 30cm

2

Ventilatormodul: 90cm

3

Kontainermodul: 60cm

Oppbevaringsmodul: 30cm
Ventilatormodul: 90cm
Oppbevaringsmodul: 60cm

Tilbehør

Spesielt designet for Monolith, disse modullene i bøketre tilpasses for å dekke ethvert behov på kjøkkenet: bestikk eller krydderhyller, innsats for kniver, et praktisk skjærebrett og USB-kontakt, alt innen rekkevidde på benkeplaten.

Kryddermodul

Bestikkmodul

Bestikkmodul 2 rom

Knivmodul

Bestikkmodul 4 rom

Skjærebrett

Mer informasjon

Utluftsversjon Monolith

Utluftsversjon av Monolith sender ut luft gjennom en flat kanal skjult i kjøkkenskapet. Ytelsen sikres av kraftig, men stillegående børsteløs motor på hele 800 m³/t for en optimalisert luftstrøm. Plassert inne i skapet kan motoren være montert bak eller i forkant for best mulig tilgjengelig plass.

Resirkulasjonsversjon Monolith

I resirkulasjonsversjonen av Monolith brukes det patenterte Carbon.Zeo filter fra Falmec for langtidsbruk opptil 5 år ved normal bruk. Disse har man tilgang til ovenfra for enkelt vedlikehold. Carbon.Zeo-teknologi muliggjør effektiv filtrering takket være en kombinasjon av aktivt karbon i form av grafitt krystaller og zeolitt mineraler, som absorberer matos og reduserer fukt.