SHELF

Moduler, kombinasjoner og tilbehør

Shelf er minimalistisk og allsidig, med et utvalg av moduler som er designet for å danne en sømløs hylle på kjøkkenveggen, der kjøkkenviften og interiøret møtes og integreres.

Ekstra moduler på 60 og 90 cm kan legges til kjøkkenvifte – enheten på 120 cm og plasseres ved siden av hverandre for å skape et hyllesystem tilpasset kjøkkenet ditt.

Moduler

Den 120 cm brede ventilatoren med mulighet for resirkulasjon eller utluft, kan festes i kombinasjon med andre hyller på 60 og 90 cm. Her er det mulig å komponere et ekte veggmontert innredningssystem, med integrert LED belysning som ikke bare gir funksjonell belysning av benkeplaten, men også bidrar til å skape et stemningsfullt kjøkkenrom.

Ventilatormodul: 120cm

 

Hyllemodul: 90cm

Hyllemodul: 60cm

Eksempler på kombinasjoner

1

Ventilatormodul: 90cm

2

Kontainermodul: 90cm

1. Ventilatormodul: 120cm
2. Hyllemodul: 90cm

1

Ventilatormodul: 90cm

2

Kontainermodul: 60cm

1. Ventilatormodul: 120cm
2. Hyllemodul: 60cm

1

Kontainermodul: 30cm

2

Ventilatormodul: 90cm

3

Kontainermodul: 30cm

1. Hyllemodul: 90cm
2. Ventilatormodul: 120cm
3. Hyllemodul: 60cm

1

Kontainermodul: 30cm

2

Ventilatormodul: 90cm

3

Kontainermodul: 60cm

Hyllemodul: 60cm
Ventilatormodul: 120cm
Hyllemodul: 90cm

Tilpasning

Frontpanelet kan tilpasses ved å velge modell for ulike materialer og finish: fra den teknologiske skjønnheten av stål til varmen av tre, eleganse av glass, og det praktiske av melamin i et bredt spekter av farger, for å matche enhver personlig smak og innredningsstil på kjøkkenet.

1

Melanin

2

Glass

3

Stål

4

Marmor

5

Tre

Mer informasjon

Utluftsversjon Shelf

Utluftsversjonen av Shelf er ideell for de som ønsker å kombinere et maksimalt luftavtrekk med et lavt støynivå. Dette er mulig ved bruk av en kraftigere ekstern motor som kan plasseres både inne på loftet og / eller utenfor på veggen / taket.

Filter for No-Drop versjon.

No-Drop System: anti-kondensteknologi.

Problemet med kondens ved kokedamp, kan være et vanlig problem, spesielt ved langgtidskoking av pasta eller poteter. Dette er løst med en innovativ løsning fra Falmec. Den patenterte No-Drop System-teknologien består av en rekke filtre designet for å kondensere dampen, hvor vannet deretter kanaliseres og samles i en oppsamler som tømmes meget lett.

Carbon.Zeo filter

Multi-Air og Carbon.Zeo-filter.

Multi-air teknologien fordeler opptaket av matos – normalt
konsentrert i én motor – over flere små motorer innenfor et lite område for å sikre samme effektivitet av kjøkkenventilasjonen. Systemet tillater også bruk av vår unike Carbon.Zeo-teknologi: et kombinert aktivt karbon og zeolitt filter som fanger opp kokedamp og matlukt.

Resirkulasjonsversjon Shelf

Resirkulasjons versjonen av Shelf gir en meget enkel installasjon uten monterings begrensninger. Luftkvaliteten på kjøkkenet blir løst med det høyeffektive Carbon.Zeo filteret fra Falmec. Filteret består av  aktive karbon og zeolitt mineraler, som effektivt fanger opp matlukt og damp. Levetiden på filteret er av markedets beste – opptil 5 år ved normal bruk.