Elements

Modulbasert
bane-
brytende design

Elements kolleksjon -
et helt nytt konsept innen kjøkkenventilasjon

Falmec sin nye Elements-kolleksjon overskrider de tradisjonelle grensene ved å transformere klassisk kjøkkenventilasjon til et modulært, innovativt og multifunksjonelt møbel som er fullt integrert i kjøkkenet. Et helt nytt konsept hvor teknologi og innovasjon er et grunnlag til enestående designløsninger som passer til ulike stil, bruksbehov og installasjonsmåter.

Dette var ideen bak våre eksklusive Monolith, Shelf og Air Wall modellene: tre splitter nye produkter med toppmoderne
teknologi gjemt i modulære elementer, som har unik estetikk, det siste på markedet innen funksjonalitet, og kan integreres sømløst i forskjellige kjøkkenprosjekter.

Multifunksjonelt design

Den tradisjonelle hetten forsvinner, og ventilasjonen blir en integrert del av kjøkkenets design, og tilbyr innrednings
løsninger med utsøkt design og moderne funksjonalitet. Elements-kolleksjonen åpner opp nye horisonter innen design på kjøkkenet, og kan tilpasses forskjellige rom, samtidig som den også oppfyller kravene til funksjonalitet og har en premium touch utenom det vanlige.

Multi Air teknologi - super-slim design

Falmec sin nye Multi-Air teknologi revolusjonerer det tradisjonelle ventilator begrepet, konsentrert i et enkelt punkt.
Avtrekket fordeles av flere ultrakompakte motorer, montert horisontalt, for et meget bredt avtrekk, på ekstremt redusert høyde.

Fordelene er flere: redusert støy, homogent avtrekk langs hele overflaten, effektiv filtrering takket være Falmec Carbon.Zeo filterteknologi og sist men ikke minst, et ultrakompakt design.

Vår nye Shelf modell er kun 10 cm høy!